Quick-Step Alpha Vinyl

Quick Step Alpha Vinyl - hoog performante rigide vloeren

Meest waterdichte vloer ooit gemaakt

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Alpha Vinyl een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Alpha Vinyl is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

100 % watervast

Alpha Vinyl is voorzien van het Quick Step geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met Quick Steps waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.

Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Vallende voorwerpen, morsen en krassen maken geen kans dankzij de ultrasterke kern van Alpha Vinyl en de unieke toplaag met kras- en vlekkenbestendige technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vloer langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je echt jezelf kan zijn in je eigen huis.

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

Alpha Vinyl nu ook met geïntegreerde ondervloer

Quick-Step biedt ook nu ook Alpha Vinyl met geïntegreerde ondervloer aan.

  • Je hebt geen extra ondervloer meer nodig.
  • Maximale geluidsisolatie naar aangrenzende kamers.
  • Uitmuntende vlek-, kras- en stootbestendigheid.
  • Je plaatsing is nu nog sneller en eenvoudiger geworden.


KOOP ONLINE
 
PARTNER WEBSHOP

Ons assortiment Vinyl