Quick-Step Parket

Authentieke parketvloeren

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets dat zoveel natuurlijke charme heeft als echt hout. Parket van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

Elke laag telt

Houten vloeren van Quick-Step bestaan uit verschillende lagen hout die perfect op elkaar afgestemd zijn. Daardoor zijn ze beter bestand tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid, twee van de ergste vijanden van hout. Bovendien zorgt Quick-Step ervoor dat de grondstoffen met de grootste zorg geselecteerd worden en dat het vochtgehalte tijdens de productie nauwlettend in het oog wordt gehouden. Het resultaat? Houten vloeren met een optimale stabiliteit en duurzaamheid: dat garanderen we!

Eerst de afwerking

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Uniclic Multifit, een robuust systeem

Het plaatsen van een Quick-Step-vloer gaat snel en eenvoudig dankzij het gepatenteerde (en wereldberoemde) Uniclic Multifit-kliksysteem. Bovendien is dit plaatsingssysteem veel sterker en duurzamer dan alternatieve systemen op de markt.

Authenticiteit

Elke plank ziet er uniek uit. Quick-Step past verschillende behandelingen zoals roken en speciale beitstechnieken toe om de Quick-Step houten vloeren van levendige kleurvariaties te voorzien. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat de Quick-Step houten vloeren je woning een echt authentiek karakter geven.

Oog voor detail

Alle Quick-Step houten vloeren hebben een unieke look & feel die in elk detail merkbaar is. De Quick-Step ontwerpers zorgen voor een optimaal evenwicht tussen kleine zaagsnedes, hoogteverschillen en naden, met als resultaat een perfecte harmonie tussen alle elementen.

Finishing touch

De look van onbehandeld hout met de voordelen van een geverniste vloer. De Quick-Step extra matte afwerking combineert het beste van beide werelden. Goed om te weten: na de plaatsing hoef je de vloer niet meer te oliën of vernissen en is hij erg onderhoudsvriendelijk.


KOOP ONLINE
 
PARTNER WEBSHOP

Ons assortiment Parket