Pergo Vinyl

VINYLVLOEREN VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK

De performante vinylvloeren van Pergo kunnen voor heel wat commerciële toepassingen worden gebruikt. Ze zijn uitermate duurzaam, zijn bestand tegen intensieve passage en vergen amper onderhoud. En met hun houten en leien dessins zijn ze even stijlvol als sterk. De nieuwe collectie Pergo vinylvloeren voor commercieel gebruik luiden een volledig nieuwe categorie in. Ze zien er dan wel uit als echt hout met natuurgetrouwe details, maar eens je hun warmtezachte textuur en waterdichte duurzaamheid hebt ervaren, zal er geen twijfel meer bestaan: Pergo, de uitvinder van de laminaatvloer, heeft eens te meer een nieuwe standaard gedefinieerd.

RIGID CLICK

Op zoek naar vinyl dat eindeloos blijft meegaan? Rigid Click-vloeren zijn 100% waterbestendig en ultrasterk. Je installeert ze bovendien in een handomdraai.

  • 100% waterbestendig
  • Ultrasterk
  • Eenvoudige plaatsing, zelfs op onregelmatige oppervlakken

FLEX CLICK & FLEX GLUE

Als je droomt van een vloer die zacht, stil en mooi is, dan zijn de Flex Click- & Flex Glue-vloeren precies waar je naar op zoek bent. Bovendien zijn ze kras- en vlekbestendig, met een grote dimensionale stabiliteit.

  • Zacht & stil
  • Uiterst kras- en vlekbestendig
  •  
  • Ideaal voor vloerverwarming

WAAROM KIEZEN VOOR PERGO VINYL?

Multifunctioneel

Pergo heeft dankzij zijn flexibiliteit op het vlak van plaatsingsmethodeskwaliteitsniveaus en diverse toepassingen (vloer- en muurbekleding, natte ruimtes, renovatie) voor elk type project de perfecte vloeroplossing.

Ongeëvenaarde stabiliteit

De nieuwe Pergo vinylvloeren zijn niet alleen waterbestendig, maar kunnen ook de warmte van de zon weerstaan.

100% waterbestendig

Een waterbestendige vloer kun je uiteraard ook erg makkelijk schoonmaken. Dankzij een beschermlaag en een gesloten oppervlak kan vuil gewoon van de vloer geveegd worden. Zo blijft hij er niet alleen geweldig uitzien, maar is hij ook erg hygiënisch.

Voor vinyl gelden er voor het dessin haast geen beperkingen. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kunnen wij vinylvloeren voor commercieel gebruik met de meest uiteenlopende dessins aanbieden, telkens met een specifieke stijl die verder wordt benadrukt door levensechte details, een tastbare structuur en fascinerende kleurpaletten.

KLIK HIER EN TEST DE ROOM VIEWER! KOOP ONLINE

Ons assortiment Vinyl