Laminaat

Cantryn

Plaatsing Laminaat - Quick-Step Impressive Zachte Eik licht QSIM1854

Ontdek en bestel deze vloer via onze eshop https://www.parketdepot.be/nl/product/quick-step-impressive-zachte-eik-licht

Pergo Laminaat

De laminaatvloeren voor commercieel gebruik van Pergo hebben een superieure slijtvastheid en een geavanceerde gepatenteerde meerlaagse opbouw, waardoor ze bestand zijn tegen intensieve passage. Dankzij de vele dessins vind je voor elk project al snel de meest geschikte vloer voor commercieel gebruik. Perfect dus voor al je projecten.

Pergo

Pergo – de uitvinder van laminaatvloeren. Al 40 jaar actief op het gebied van duurzaamheid. In de loop der jaren heeft hun innovatieve manier van denken geleid tot een verbreding van ons portfolio en dit omvat nu zowel houten parketvloeren als oplossingen voor vinylvloeren. Momenteel kunnen we met trots een van de meest uitgebreide productassortimenten wereldwijd aanbieden voor woonhuizen en commerciële projecten.

Driessen

Plaatsing Laminaat Quick-Step Signature 4762

Ontdek en bestel deze vloer via onze eshop https://www.parketdepot.be/nl/product/quick-step-signature-geborstelde-eik-warm-natuur

Francis

Plaatsing Laminaat Quick-Step Signature 4763 

Ontdek en bestel deze vloer via onze eshop https://www.parketdepot.be/nl/product/quick-step-signature-geborstelde-eik-natuur

Huismerk Laminaat

Een nieuwe woning – een nieuwe vloer!. Tijd voor een super leuke laminaatvloer aan een budgetvriendelijke prijs. Onze huismerk laminaat tovert uw nieuwe woning om tot een echte thuis.

Onze Huismerk laminaat vloeren zijn stijlvol, duurzaam, eenvoudig te plaatsen en makkelijk te onderhouden.

De unieke decors van ons huismerk, zorgen ervoor dat uw laminaat vloer een natuurlijke uitstraling heeft.

Onze huismerk laminaat kan gecombineerd worden met vloerverwarming.

Een echte aanrader in zijn prijsklasse!

Quick-Step Laminaat

Waarom voor Quick Step kiezen?

DESIGN TO PASSION

Quick-Step staat synoniem voor duurzaamheid en blijvende schoonheid. Het uitgebreide pallet aan designs tovert uw interieur om tot een echte thuis.

Van je huis een thuis maken, is wat Quick-Step drijft en realiseert dit met de mooiste decors met een natuurlijke variatie.

Quick-Step heeft de passie om de prachtigste vloeren te creëren en de unieke technologie om ze te creëren.