Maatwerk

Parket & Laminaat Forum biedt ook maatwerk aan.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van kwalitatieve maatkasten. We streven ernaar samen met de klant op zoek te gaan naar de juiste keuze van materialen, en geven daarbij graag professioneel advies!

Onze werkwijze is opgebouwd rond een stappenplan dat leidt tot een succesvolle samenwerking. Zo besteden we veel tijd aan duidelijke afspraken vooraf want een goede voorbereiding is het begin van een kwalitatief eindresultaat. Van het kleinste ontwerp tot een totaalinrichting, uw interieur wordt steeds verzorgd tot in de puntjes.

Na het ontvangen van een aanvraag, nemen wij contact op met de klant voor een afspraak om de bestaande situatie te bekijken, op te meten en de verschillende mogelijkheden te bespreken (van ontwerp tot keuze materialen).

Bij het bedenken van een ontwerp is het niet altijd makkelijk om zich hiervan een beeld te vormen. Teneinde uw ontwerp van badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken te visualiseren, zetten wij deze om in een 3D weergave.

Voor het realiseren van uw project werken we met materialen van hoogstaande kwaliteit. Onze collectie is een bron van inspiratie wat betreft kleuren, designs en oppervlakte afwerkingen. Hiermee kunnen we uw project een persoonlijk en eigentijds karakter geven. Je woning inrichten doe je met uiterste zorg en met oog voor detail!

Wij geven u de garantie dat onze werken met de beste zorgen worden uitgevoerd.

Contacteer ons en realiseer jouw werk op maat!