Holz Bois

 Holz Bois is de exclusieve verdeler van Habo parketvloeren. Het gamma bestaat uit:

CLASSIC LINE

Wenst u een prachtige eiken parketvloer, dan vindt u vast en zeker uw gading in dit hoogstaand assortiment. Habo biedt 5 selecties in Franse eik die gaan van een Extra keuze (ooo), een vloer met een rechtdradige houtstructuur zonder enig noestje, tot een Chablis (#), een vloer met zware noesten en uitgesproken kleurschakeringen om het rustieke aspect in de verf te zetten.

Habo biedt u eveneens een ruime keuze in exotische houtsoorten met een eindeloos natuurlijk kleurenpallet.

Dit traditioneel 6.3mm of 9mm massief parket is verkrijgbaar in breedtes van 7 tot 20cm. U kan kiezen uit tal van legpatronen zoals stroken in vaste of wisselende breedtes, visgraat, Hongaarse punt, dambord, sleutelmotief, ladderpatroon en andere.

MASTER LINE

Master Line is een innovatief product met superieure technische kwaliteiten. Deze hoogfrequent verlijmde 9mm boekvorm garandeert een verhoogde stabiliteit. De eventuele krimp of uitzetting van het hout na plaatsing wordt beter opgevangen: de 2 delen uit één plank vormen elkaars tegenpool doordat de jaarringen in beide delen tegengesteld lopen.

Master Line is verkrijgbaar in 5 selecties Franse eik en enkele tropische houtsoorten zoals Amerikaanse notelaar, maple, teak en wengé. De boekvorm presenteert zich in breedtes van 18 tot 24cm. Via een specifieke randafwerking (v-voeg of u-voeg) zet u de mooie open boek tekening extra in de verf en geeft u een persoonlijke touch.

Holz Bois

 

TOP LINE

 

Habo produceert ook een tweelaags parket in een brede waaier van houtsoorten, selecties en afmetingen. De Top Line heeft een totale dikte van 13 of 18mm, bestaande uit een massieve toplaag van 4 of 6mm en een berken multiplex van 9 of 12mm.

Top Line is verkrijgbaar in breedtes 16, 18, 20 en 22cm en heeft mooie variabele lengtes die uw parketvloer een natuurlijke look geven. Ook hier kan u kiezen uit vier selecties Franse eik en meerdere exotische houtsoorten.

De Top Line garandeert u een snelle plaatsing. De mogelijkheid tot afwerking op voorhand laat u toe deze nog te versnellen. Dit product is ideaal voor plaatsing op vloerverwarming.

Afbeelding
Holz Bois
Type vloer
E-mailadres
info@holzbois.be
Telefoon
+32 (0)89 32 95 80
Volgorde
-43